Privacy verklaring

Daantjes Treasures & Living gebruikt alle informatie over u die nodig is om de contacten tussen u en ons in het kader van onze zakelijke relatie met uw werkgever te faciliteren. Normaliter hebben we informatie over uw naam en contact gegevens zoals mailadres, telefoonnummers enz, en zullen wij geen informatie verkrijgen of bewaren die als gevoelig kan worden beschouwd. De informatie zal niet worden gedeeld anders dan voor back-up doeleinde vanwege onze zakelijke relatie. Wij zullen de informatie over u verwijderen wanneer deze overbodig en niet langer nodig is.

Jouw privacy staat bij ons voorop Wij zullen er alles aan doen om de privacy van gebruikers op onze website te beschermen. In onderstaande privacy voorwaarden kun je lezen wat we aan informatie verzamelen, hoe en waar wij deze informatie vervolgens toepassen. Lees onze privacy voorwaarden voordat je een zakelijk account aanmaakt, bestelt of op andere wijze gebruikt maakt van onze website.
Daantjes Treasures & Living maakt uitsluitend gebruik van persoonlijke gegevens die vanuit de wetgeving nodig zijn om een factuur te maken. De enige andere verwerking die Daantjes Treasures & Living uitvoert met persoonsgegevens is het versturen van een nieuwsbrief waarbij de personen zich zelf hebben opgegeven en ook met dezelfde nieuwsbrief zich kunnen uitschrijven

Artikel 1. Toepasselijkheid privacy voorwaarden

Deze privacy voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.daantjestreasures-living.nl
het regelen en verwerking van persoonsgegevens via de website.

Artikel 2. Verwerking van persoonsgegevens

2A Daantjes Treasures & Living kan via de website de volgende persoonsgegevens verzamelen: naam, adresgegevens, e-mailadres, gebruikersnamen, telefoonnummer, wachtwoorden.
2B Deze persoonsgegevens worden verzameld via de website middels registratie formulier.
het plaatsen van een bestelling of door op een andere manier gebruik te maken van onze website.
2C Daantjes Treasures & Living verwerkt deze gegevens uitsluitend in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.
2D Daantjes Treasures & Living gebruikt jouw persoonsgegevens enkel zoals beschreven in deze privacy voorwaarden.

Artikel 3. Doeleinden van de verwerkte persoonsgegevens

3A Daantjes Treasures & Living verzamelt en verwerkt persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden zoals hieronder gespecificeerd:
1. Ter uitvoering van de overeenkomst: Wanneer je een bestelling plaatst, worden jouw persoonsgegevens gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst.
2. Klantenservice: de persoonsgegevens worden gebruikt om klantenservice te bieden en te verbeteren.
3. Communicatie: de persoonsgegevens worden gebruikt om met je te communiceren over zaken die van belang zijn voor je account en/of gebruik van de website en het behandelen van eventuele klachten.
4. Marketing: ook gebruiken wij je persoonsgegevens om je op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, indien je je hiervoor ingeschreven hebt.

Artikel 4. Beveiliging

4A Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL-verbinding.
De communicatie via de website vind via een https-protocol plaats die versleuteld is
4B Daantjes Treasures & Living slaat jouw gegevens op, op servers in Europa
4C Daantjes Treasures & Living heeft een wettelijke verplichting voor de bewaartermijn van de gegevens van 7 jaar de wettelijke fiscale bewaarplicht. Indien u gegevens in deze periode niet hergebruikt worden zullen ze worden verwijderd.
4D uiteraard kunt u ook tussendoor u persoonlijke gegevens verwijderen hiervoor hebben wij een extra aanvraag formulier op de website.

Artikel 5. Cookies

5AWelke cookies worden bij Daantjes Treasures & Living gebruikt?
Onderstaande tabel geeft inzicht in welke cookies wij gebruiken en wat het doel is.
Naam cookie Tool Wat doet het?
Form field id Slaat eerder ingevulde informatie op om de gebruiker niet overbodig dezelfde informatie te laten invullen
-lang _Lang Slaat de taal op waarin informatie aan de gebruiker op de pagina wordt getoond
PHPSESSID ID Hiermee herkennen wij of je al een lopende sessie hebt of na inactiviteit kunt doorgaan
Advance inlog Geeft aan de gebruiker na inlog toegang heeft tot de voor de anonieme gebruiker afgeschermde niet toegankelijke gegevens

Artikel 6. Inzage, correctie en verwijdering

Je kunt ons altijd verzoeken om je persoonsgegevens aan te vullen, af te schermen of te verwijderen indien deze feitelijk onjuist of onvolledig zijn. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, of als je Daantjes Treasures & Living wil verzoeken jouw gegevens te verwijderen, kun je dit verzoek versturen naar:

E-mail: info@daantjestreasure-living.nl
Telefoonnummer: +

Postadres:
Daantjes Treasures & Living
Sonderholm97
2133JC Hoofddorp Nederland

Artikel 7. Overige bepalingen

7A Daantjes Treasures & Living is te allen tijde bevoegd jouw account zonder kennisgeving te verwijderen. In geen enkel geval is Daantjes Treasures & Living enige vergoeding verschuldigd voor het beƫindigen van het account.
7B Deze privacy voorwaarden zijn opgemaakt per April 2018